7 fel i sociala nätverk som hindrar dig från att hitta arbete och relationer

Strandfoto på en avatar på Facebook (en extremistisk organisation som är förbjuden i Ryssland), skämt på gränsen till en foul, dussintals reposter av en video om en rolig papegoja … Tänker vi på vilken information vi publicerar på sociala nätverk? Hur och vad du ska berätta om dig själv för att locka uppmärksamhet från en potentiell arbetsgivare eller partner för en seriös relation?

”Jag gillar att ladda upp foton från alla evenemang där vårt företag fungerar. Och jag försöker göra så många arbetande stunder som möjligt. Men nyligen medgav en vän att jag fyllde hela bandet med reklam och därför delade hon sig från mig, ”delade 32-åriga Irina. Hon trodde uppriktigt att detta var lojalitet till företaget och upprätthöll en företagsanda.

27-åringen Anastasia har helt olika problem: hon drömmer om allvarliga långsiktiga relationer, men hon är ständigt skriven av "några mindre turkar och oroliga invånare i regionerna". Med ett foto i sin profil ser en vacker flicka i en baddräkt på oss, och våt kustsand upprepar krökningarna i hennes smala kropp. ”Kanske gör jag något fel?" – Frågar Anastasia.

Tyvärr ställer sådana frågor sällan sig själv, och ännu mer specialist. Och det skulle vara värt att affärspsykologen Denis Makarhin. Det är viktigt att lära sig att titta på dig själv från sidan och föreställa dig hur andra ser oss. Ibland är det användbart att ha omgiven av en erfaren klok person som kan genomföra en granskning av sidor och ge rekommendationer.

Vilka fel gör användare av sociala nätverk och försöker skapa en bild av en person som har en person?

Fel nr 1: Selfie eller foto med ett barn/partner på en avatar

Det första användaren uppmärksammar är fotot i profilen. Det bör återspegla en persons karakteristiska egenskaper och hur han vill föreställa sig en publik. Därför är gruppfoton oacceptabla, ett par med någon: Kvinnor gillar ofta att publicera gemensamma porträtt med barn, vänner, män eller pojkvänner.

Detta kommer att skrämma bort en potentiell partner, och en rekryterare kommer att säga att du är en osäker person, kanske till och med "fast" i en fusion. Förbered ditt personliga porträtt som kommer att utstrålar självförsörjning, stabilitet, förtroende.

Men varje foto ensam bör laddas i profil? Ibland har användaren många selfies. Detta leder till tankar: finns det verkligen ingen som kan ta en bild? Experten föreslår att man tänker: ”En öppen och sällskaplig person kan enkelt be någon att göra ett par ramar. Eller så väljer du ett bra perspektiv, generad för att bli fotograferad i full tillväxt?"

Иноа сели – признак самоюования, ччо те https://www.whiskyakademien.com/10-regler-att-komma-ihg-innan-du-smsar-ditt-ex/ е далеко не всега идет пч т тygg. ”Själv gör jag ibland en selfie från gymmet, men inte för att främja mig själv. Jag främjar en hälsosam livsstil, bjud in människor att följa mig. Och jag pratar om Jush Club, där jag har studerat i många år, och jag hoppas att nya människor kommer till oss, ”delar Denis Makarhin.

Fel nr 2: "Perfekt" liv

”Jag studerade datingsidor, pratade med användare och fann att ju fler problem de hade, desto lyckligare är kroniken – både foton och inlägg. Vi har inte för lätt liv, särskilt i regionerna. Stress, konfliktsituationer på jobbet, hög konkurrens … vissa människor försöker kompensera för livets svårigheter med en illusorisk verklighet, ”förklarar psykologen.

I vårt liv finns det inte bara glädje utan också sorg. ”Det är alltid intressant att läsa om upplevelsen av någon som inte bara erkände vissa svårigheter eller ett problem, utan också skrev hur han hanterade henne. Chronicle of Victories, inklusive svårigheterna på jobbet, i personligt liv, historien om att övervinna kriser – detta är vad vänner och prenumeranter behöver, säger Denis Makarhin.

Fel nr 3: För mycket vila

"Mycket ofta får HR -chefer ett CV där sökandens foto utförs av oprofessionell utrustning eller till och med gjort på semester," säger Denis Makarhin. – En person hävdar en allvarlig position, och istället för affärsfotografering demonstrerar han sig själv i shorts och skiffer. Vad kommer ett sådant porträtt att säga om affärskvaliteter och förmågan att ge dig själv?"

Om det finns för många semesterpersonal i sociala nätverk i sociala nätverk, som arbetsgivaren bör tänka på? ”Att du är en person som leder hela tiden. Dessutom är vi andra och liknar oss inte så mycket som varje dag varje dag. För att inte tala om det faktum att vissa inte är blyga för att ladda upp foton med glas vin och inte alltid i nykter form ". Det är bäst att beställa en professionell fotografering när du tittar på vilken det kommer att vara tydligt vad vi gör. "Om du är chef är en kostym lämplig, och om du alltid går till jobbet i jeans och jumper, så bär inte en smoking och en fjäril – håll en bild så nära den riktiga som möjligt," föreslår experten.

Och ännu mer så behöver du inte bli förvånad om du ger en viss signal till informationsutrymmet och publicerar dig själv i en riskabel form. "Jag känner de som medvetet placerar erotiska fotograferingar, Frank -inlägg, men detta är en välutvecklad strategi som tjänar ett specifikt mål -till exempel för att locka trafik till sidan," förklarar psykologen. Annars kommer det att se ut som en uppmaning till en mycket specifik allmänhet, som i Anastasias historia. Men även en professionell fotografering kan skada.

Fel nr 4: Kära tillbehör

Vi anställer en fotograf, beställningstid i studion, och det första som fångar ditt öga är en dyr klocka på handleden som "av misstag" kom in i ramen och upptar halva avataren. Vi tittar på ett annat foto: ägaren till sidan mot bakgrund av en dyr bil eller i en bilhandlare. ”Om en person gömmer sig för de så kallade symbolerna för kraft – klockor, pennor, bilar, hus – är han förlorad mot denna bakgrund. Han verkar sälja dem, inte sig själv. Han verkar inte ha något att säga om sig själv, säger experten.

Detta lockar detta. Det är inte nödvändigt att bli förvånad om kvinnor i sociala nätverk och applikationer börjar knacka på kvinnor för vilka huvudvärdena är dyra tillbehör. Han bryr sig inte om sin inre värld. De åkte så snabbt som de "tystade" och såg en ny nyckelring från Lexus i horisonten. Verkligen rika människor skryter inte av bilar och "Rolexes". För dem är detta inte en händelse, det här är deras vardag. Verkligen framgångsrika människor lägger ofta sina framgångsrika foton från någon händelse eller en affärs lugn fotografering utan avsiktlig anspråk och lyx. Bara de som är dyra och troligen de enda manschettknapparna är inte enkla.

Fel nr 5: För lite eller för mycket information

Det finns två ytterligheter i mängden information om dig själv. Någon är kortfattad och tillåter sig bara att ange staden, och till och med då inte alltid. Någon publicerar alla anteckningar från arbetsboken, så du glömmer på den 20: e raden, som han började sin karriärstillväxt.

"Det är alarmerande om profilen har för" färgglad "information om utbildning och arbetsplatser," säger Denis Makarhin. -Yesterday arbetade en person som revisor eller frisör, och idag är han en livbåt ".

Det är omöjligt att vara en personorganan: markera något nyckel, vad du exakt är en expert. Antalet certifikat och utbildningsställen är också överraskande. Frågan uppstår: När han lyckas arbeta, om han studerar hela tiden? Som om en person bevisar för sig själv och andra att han är professionell. Allt behöver en rimlig balans.

常见问题FAQ

免费下载或者VIP会员专享资源能否直接商用?
本站所有资源版权均属于原作者所有,这里所提供资源均只能用于参考学习用,请勿直接商用。若由于商用引起版权纠纷,一切责任均由使用者承担。更多说明请参考 VIP介绍。
提示下载完但解压或打开不了?
最常见的情况是下载不完整: 可对比下载完压缩包的与网盘上的容量,若小于网盘提示的容量则是这个原因。这是浏览器下载的bug,建议用百度网盘软件或迅雷下载。若排除这种情况,可在对应资源底部留言,或 联络我们.。
找不到素材资源介绍文章里的示例图片?
对于PPT,KEY,Mockups,APP,网页模版等类型的素材,文章内用于介绍的图片通常并不包含在对应可供下载素材包内。这些相关商业图片需另外购买,且本站不负责(也没有办法)找到出处。 同样地一些字体文件也是这种情况,但部分素材会在素材包内有一份字体下载链接清单。
站壳网
一个高级程序员模板开发平台
  • 4会员总数(位)
  • 469资源总数(个)
  • 21本周发布(个)
  • 0 今日发布(个)
  • 1480稳定运行(天)

全网最牛资源站

全网最牛资源站